Tuesday, 27 December 2011

Muhammad Rinni Shakirin










Korang msty tertanya-tanya ann sape laky at dlm pic uhh…Tu lha ex-boyfriend ak..nama dye Muhammad Rinni Shakirin,dea bwu jew lpas bis spm…okay,ak daa lame knal nan dea…ak knal dea dari ak form 2…tu pown kwan ak yang knal ann…kteowg knal juz 2 hari,pastu ak ingat lagy ptg uhh dea kol ak tnye ak da ade pkwe blom…time tuu mmg ak single…so,ak pown time dea seadanya….

Spnjang kteowh kapel,mmg bnyak dugaan yg kite owg time…first,mama nan papa ak xsuke nan dea…second,dead ok jaoh at sg.behrang,tg.malim sane…mmg xdinafikan kiteowg slalu lost contact…smpy lha ak nak pmr,ak lngsung xcontact nan dea…pas pmr bwu ak contact dea balik…time tuu,kite owg daa setaon lebih kapel..so,ak percaye sgt at dea…ak mmg syg at dea…lg-2 dea uhh first love ak…ak xpenah kapel nan spew-2 pown sblum dea…dea emg baik,pndai amik hati ak dan pujuk ak time ak sedih…

Tapi,langit x selalu nya cerah…pas pmr,ak dpt tawaran msuk ke sek teknik kajang…time tuu kite owg mmg xslalu text…ak pown dok at hostel,ssh nak contact dea…ak ykin dea x kan tipu ak…smpy lha pd bulan puasa,sume nye da kantoi nan ak rupe-2 nyer..dea ada fb,tp ckp nan ak lngsung xad fb…kat fb dea pulak tgok dea mesra cgt nan sowng pmpoan nie..x silap ak nama dea hayati…pmpoan tuu add ak,ckp dea xtau pown yg kirin uhh dah ada awex…ak redha,mgkin ada sbb nape dea tipu ak…

Ak text nan kwan,yg ak nak break…dea tnax,tp ak pkse dea lepaskn ak jugak…hati ak sakit cgt.smpy ckunk ak xbole lupe ann apa yang dea daa buat kat ak…ak sedar,ak xsempurna mcm pmpoan laen…tp,ak cube untuk buat yg tbaik…nmpk nyer xad mkne nyer ak buat cmtu kat dea…hati ak btol-2 hancur…slame nie ak btol-2 percaya at dea,yang dea xkn curang nan ak….smpy lha ak tau dea kapel nan bdax sek dea sndery..nama dea atikah..bdax uhh bwu f2…

Ak add bdax uhh,and ak chat nan dea…mule-2 ak xckp pn yg ak nie ex kirin..lame-2 ak pown bgtau dea sape ak sbnarnyer…aka rap dye kekal nan bdax uhh..nmpk nyer xad jdoh,dyeowg xkekal..sbb kirin lngsung xsayg bdax uhh..ak ksian kat bdax uhh,bdax cyg sgt at dea…tp,dea snang-2 jew mainkn prasaan bdax uhh,lpas dea da mainkn prasaan ak dulu…ak xtau nak ckp pew lagy nan prangai dea uhh..xtau lha bile dea nak brubah…ak tnax suatu ary nt dea mnyesal nan pew dea daa buat at ak…


Lepas ak break ak rapat nan seri,yg skunk nie da jg bf ak..dlu deal ha yg bnyk tlong ak…deal ha tmpat ak luahkn prasaan yg ak pendam slame nie…sjak dr tu,ak mule suke kat dea..rupe-2 nyer dea suke kat ak mule-2 kiteowg knal…so,pd 2.10,kiteowg kapel…ak happy cgt bile nan dea…tp,time ak kapel nan dea…tibe-2 satu mlm tuu ak dpt mcj dr ex ak…dea kate dea nak ak balik…dea daa ludah ak,pastu nak jilat ak balik…ak bkan nyer jnis cmtu…dea daa sakitkn hati ak,pergi cmtu jew…snang-2 mnx maaf,tp ak hnya mnusia biasa…ak maafkn…sbb mmg mudah kite nk maafkn,tp tak mudah kite nak lupa kn owg yg kite syg…wlaupn ak benci dea dlu,tp xbole nak tipu yg mmg ak still syg kat dea lagy…but,now ak hnya syg dea sbg kwan…ak hnya bole kwn nan dea,ak tanak khilangan bf ak..


Ak harap dea faham mksod ak…ak tnax sakitkn aty bf ak…mmg smpy skrg dea still lagy text ak…tapi,ak xbole slalu layan dea..ty ak tingat time dulu-2…ckup lha dulu kaw pnah buat ak nages…ak daa xsanggup lagy…ak just syg ann Seri Pendita Nasrullah…ckup lha smpy snie ak luahkn…ak xmampu nak than sebak yg mula mengalir…thanx coz sudi baca post nie...
Hargai lha owg yg kite syg,slag idea ada didpan mata kite..sblum dea pergi tinggalkn kite =)





No comments:

Post a Comment