Saturday, 24 December 2011

My Love



Hello fellas…
Hari ni 25.12.2012… ak nak ucapkan  “Selamat Hari Natal”kpd pnganut kristian…esok 26.12.2012,hari lahir adik ak yang bongsu berumur 4 tahun…so,ak nak wish awal-2 “Happy Birthday Isha”…thun dpan da sek,jgn nkal-2 aww…kakak sayang isha sangat-2…ak juga nak beritahu ak sayang sgt kat dea…nama dea Seri Pendita Nasrullah…msty korang pelik ann tgok nama dea…biala,daa mama nan papa dea bg nama cmtu…tp,bg ak nama dye unik sangat..sama nan prangai dye yang baik,rajin,hormat org tua dan semuanya lhaa..dea satu sek nan ak tapi tak sama kelas nan ak….dea klas Equin(pngurusan kuda)..dulu,dea sek kat sekolah menengah tinggi kajang...ak kapel nan dea pd 2.10.2011 jam 11.10 a.m…dea adalah lelaki kedua ak kapel slpas Muhammad Rinni Shakirin bin Mohd Sahar…Kirin adalah lelaki yang ak sayang dulu,kte orang kapel dr 27.10.2009-14.8.2011…ak knal nan dea mlalui kwn baik ak,Saidatul Nazieha…dr situ ak knal dea..tp,langit tak slalu nyer terang…Kirin daa tipu ak,dan ak tpkse lepaskan dye…wlaupun ak sayang dea,tapi hati ak sakit sangat…time ak kapel nan seri,dea dtg balik kat ak..dea kate nak ak balik..tp,sorry to say coz ak daa ada pengganti..ak harap dea akan dpt perempuan yang lebih sempurna dari ak…ak sekarang bole anggap dea hanya sebagai kawan sahaja…seri daa berjaya mencuri hati ak,walaupun time tu ak still lagy sedih nan apa kirin daa buat kat ak..ak redha mungkin ak tak ada jodoh nan dea…seri,ak tahu dea tak pandai ambil hati ak,tp ak tahu dea akan sedaya upaya ambil hati ak…spnjang ak kapel nan dea,ak happy sangat…dan akhirnya ak boleh lupakan kisah silam ak nan kirin…ak tak benarkan sesiapa pun amik seri dari ak..seri milik ak sowng jew…ak harap kowng dpt belajar sama-2 dan dapat result yang gempak….i love u one,i love two,I love u more forever…..




No comments:

Post a Comment